Sura Kangaspeska

Fonki Studios

Original paintings

Kangaspeska kuvaa maalauksissaan organismeja yksisoluisista bakteereista aina avaruudellisia mittasuhteita saaviin abstrakteihin maisemiin. Teokset käsittelevät ihmisen suhdetta ympäröivään maailmaan näkymissä, joiden mittakaava on katsojan valittavissa teos kerrallaan.

Handmade art prints

Kangaspeska toteuttaa sekatekniikalla taidevedoksia, joissa pääosassa ovat linovedokset ja silkkipainanta. Teoksissa yhdistyvät myös käsin maalaus alkoholimusteella ja spraymaalilla.

Linovedokset ovat käsin kaiverretuilla linolevyillä painettuja teoksia, joihin Kangaspeska yhdistää abstrakteja muotoja alkoholimusteella.

Silkkipainovedokset toteutetaan kolmipäiväsessä prosessissa, jossa silkkikankaasteen valotetaan UV-valolla pintoja, jotka yhdistyvät painoprosessissa kokonaisuudeksi taideteokseen.

Printed Art

Taideprintit ovat julisteiksi painettuja teoksia, jotka on alunperin toteutettu maalauksina ja piirroksina. Kangaspeskan toteuttamat taideprintit ovat sarjoitettuja, mikä tarkoittaa, että jokainen juliste on erikseen numeroitua ja signeerattu.

Commissioned artworks

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit. Aliquam erat volutpat. Integer finibus sem felis, luctus tristique ipsum efficitur quis. Fusce cursus quis risus fringilla tristique. Fusce orci felis, pretium vel tortor et, posuere aliquam lacus.

Stickers and post cards

Kangaspeskan teosten mittakaava vaihtelee valtavien avaruudellisten maisemien ja pienen mikrobiologiseen maailman välillä. Väliin mahtuu myös esittäviä meille tuttuja aiheita luonnosta, kuten sieniä, eläimiä ja vesistöjen asukkaita.

Murals

Kangaspeska on toteuttanut muraaleja, jotka vievät kokonsa puolesta katsojan yhä syvemmälle taideteoksen maailmaan.

“Muraaalieni aiheet ovat yhteensulautuma muistiinpanoista, joita olen kerännyt luonnossa liikkuessani. Todellisuus, visuaaliset muistot ja mielikuvitukseni sulautuvat yhteen maalatessani abstrakteja maisemia.”

Facebook
Facebook
Instagram
Follow by Email